CHILIRACE
"Chilirace" is a competition of individual planting chilli at home as their own creativity. It is organized to foster their interest in agriculture as well as a hobby to fillspare time and also benefit the idle space at home.........
Please click on members page to see details. To update your page please email to creative.agro.networks@gmail.com. Please click on PAGEVIEWS to see your page stat.

Recent update

PIC OF THE WEEK

Monday, August 8, 2011

Koee's Project

Hari pertama (22/6/11)  Semaian the hottest chilies in Asia Tenggara dan chili kontot pedas  54 tapak

Dah start awal: Pokok lada besar dah sedia untuk dipindahkan ke polibag secara individu.

Fasa 2.1

Fasa 2.2




Fasa 2.3


agak sihat & ada yg kene penyakit tepi daun kekeringan


anak2 daun sedang galak bercambah


anak pkk yg masih blm matang utk dpndahkan


backup plan..perlu diquarantinkan dari parasit


benih..hasil dari lada kat peti ais aku.







13 comments:

  1. koe...yg dah beso tu pindah kat umah aku je....

    ReplyDelete
  2. sedia je? bila nak pindah...

    ReplyDelete
  3. Bro admin, saya nak bantah nih... ni pokok beli kat nursery ni mana boleh masuk chili race... setiap anak pokok kene daftar nama...

    ReplyDelete
  4. Koe ko nya tapak semaian macam game pacman aku tengok.

    ReplyDelete
  5. Wah dah mendahului peserta lain Koee... Teruskan...

    ReplyDelete
  6. objection tidak dilayan..haha
    ha, skang tengah pikir camna nak lawan parasit/kulat/serangga dll yg 'suka' kat anak pokok ni.adakah sesuai guna racun organik masa nie??..lawan tetap lawan!!

    ReplyDelete
  7. xyah racun,paling kuat kerinting je

    ReplyDelete
  8. yg ni boleh menang kategori penceritaan

    ReplyDelete
  9. kesian dia kao dia pun nak hidup juga
    deen's

    ReplyDelete
  10. mana gambar nko pancung lintah bulan tu?

    ReplyDelete
  11. power la koee..yg gambo lintah tu aku baca dah mcm komik dragon ball dah...hahaha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget